Dexter.

2011.06.20. 14:54

Dexter című sorozat nagyon sokban tükrözi az emberek kiváncsiságát ,rajongását egy esetleges sorozat gyilkos iránt . Elmondom hogy ez a sorozat is a kedvenceim közt szerepel. Ez egy nagyon elvont sorozat ,ugyanis  egy emberre összpontosít . Érdekes lehet sokaknak egy sorozatgyilkos élete. A sorozat lényege az hogy Dexter az öntörvényű sorozatgyilkos minden napjaiba gondolkodásába és "érzelmeibe" bepillantást nyerjen. Nagyon élveztem nézni és tanulságos is bár ezt ki látja benne az jó kérdés :] .

 

Leírás:

Dexter a hétköznapi vérnyom-elemző, aki munkatársait fánkkal lepi meg hétköznap, hétvégéit pedig vagy barátnőjével tölti, vagy éppen feldarabolt áldozatainak testrészeit csomagolja plasztik zsákokba. A Miami Rendőrkapitányság igazságügyi szakértőjének álarcát hordó Dexter Morgan valójában öntörvényű sorozatgyilkos: csak gyilkosokat öl.

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyv2.blog.hu/api/trackback/id/tr243000380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása