Alkonyat ( Twilight )

2011.06.21. 06:37

Alkonyat (twilight)

Leírás:

A történet főszereplője egy különc lány, Bella, aki másik városba költözése után megismerkedik a titokzatos és jóképű Edwarddal. Szenvedélyes és szokatlan kapcsolat bontakozik ki közöttük, ám a fiúról hamarosan kiderül, hogy vámpír, aki azonban csak állati vért fogyaszt. Ahogy a páros egyre közelebb kerül egymáshoz, Edward egyre nehezebben tudja féken tartani a lány illatának hatására feltörő ösztöneit. Ráadásul régi ellenségei is felbukkannak a városban.

 

 

 

Alkonyat - Újhold (new moon)

Leírás:

Stephanie Meyer nagysikerű Alkonyat sorozatának második részében a románc halandó és vámpír között tovább szárnyal: Bella egyre mélyebbre merül a természetfeletti lények világában - így aztán még nagyobb veszélyben találja magát, mint korábban. Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacobhoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

 

Alkonyat - Napfogyatkozás (eclipse)

Leírás:

Minden egy döntéssel kezdõdik. Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielõtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami változott. Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok õsi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tûz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással. Mindent elveszíthet. Lassacskán kettészakítja az Edward iránt érzett szereleme és Jacobhoz kötõdõ barátsága. Nem akar választani, és vajon mi lesz a viszály vége? Képesek-e a vámpírok és a vérfarkasok békében élni egymás mellett, úgy hogy ugyanazt a halandót szeretik? Képesek-e úgy élni és küzdeni, hogy még véletlenül se essen bántódása Bellának?

 

Az Alkonyat 4. része a Hajnalhasadás (Breaking dawn) Az idén fog megjelenni a mozikban. Mint lehet tudni ezek az alkonyat filmek Stephanie Meyer könyvei alapján készültek. Én elég jónak találtam a filmeket és izgalommal várom a 4. részt is.

 

Szerző: mentalv8

Szólj hozzá!

Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyv2.blog.hu/api/trackback/id/tr583002029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása