Gyilkos elmék című sorozat az egyik legnagyobb kedvenc. Minden részét érdeklődéssel és kiváncsiságall néztem. Úgy vélem a Profilozás mindenki számára nagyon izgalmas tud lenni. A valóságtól ugyan nem áll annyira távol a sorozat, mivel az érdekes elmék,vagy a gyilkosok kiismerése nagyon sok embert foglalkoztat ,és biztosan vannak akik mesterien csinálják ezt. Mindig van egy-két rész, ahol valódi gyilkosokra utalnak.Persze nem igaz történetek ír le  de érdekes gyilkosságokra ,gondolkodás ,menetekre, kapcsolatokra derül fény a részekben. Engem nagyon elgondolkodtatott az ilyesfajta esetekről,nagyon tanulságos sorozat mindenkinek ajánlom.

Leírás:

A Gyilkos elmék (Criminal Minds) története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyv2.blog.hu/api/trackback/id/tr783000339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása