The Mentalist

2011.06.20. 14:17

A mentalista sorozatnak álltam neki mikor rá kellet jönnöm, hogy nem hiszek olyan dolgokban ami a természeten túl és az felett áll;mégis teljesen lekötött és át tudtam érezni a film üzenetét gondolkodás menetét, ezért ha rövid időre is de megpróbálunk hinni abban amit nézünk.A története sokat mond el minden szélsőséges érzésről amiből lehet tanulni is akár.Persze naiv gondolatok is megfordulnak benne mégis ettől jó. A depresszív állapot és a mindennapi élet különleges és izgalmas kombinációját lehet ebben a sorozatban látni. Mellesleg a gyilkossági ügyek és a hírhedt  Red John nevezetű sorozatgyilkos utáni folyamatos hajsza sem mellékes .


Leírás:

A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyv2.blog.hu/api/trackback/id/tr873000280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása